facebook

Środa (24.04.2019 r.)

1: Barszcz, pałka i podudzie z kurczaka marynowane w ziołach
2: Cieciorka z warzywami w sosie pomidorowym z ryżem i warzywami z pary
Deser: Drożdżówka

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Czwartek (25.04.2019 r.)

1: Krem brokułowy, schab panierowany z kaszą pęczak i ogórkiem kiszonym
2: Makaron razowy ze szpinakiem i mozzarellą
Deser: Budyń waniliowy

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Piątek (26.04.2019 r.)

1: Żurek, devollay z ziemniakami i marchewką z groszkiem
2: Pęczak z pieczarkami
Deser: Ciasteczka owsiane

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

 

Produkcja posiłków jest prowadzona zgodnie z zasadami systemu HACCP