facebook

Poniedziałek (15.10.2018 r.)

1: Krem z zielonego groszku, Panierowany filet z kurczaka z ziemniaczkami i surówką
2: Placki ziemniaczane z pieczonym jabłkiem i kwaśną śmietaną
Deser: Granola z jogurtem

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Wtorek (16.10.2018 r.)

1: Zupa ziemniaczana, Gulasz wieprzowy z dynią podany z kaszą pęczak i buraczkami
2: Nachosy w sosie meksykańskim
Deser: Muffinka

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Środa (17.10.2018 r.)

1: Krem kalafiorowy, Strogonow z indyka z paskami papryki i pyzami
2: Świdry z łososiem
Deser: Tapioka z musem malinowym

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Czwartek (18.10.2018 r.)

1: Krem buraczany, Tradycyjny schabowy z puree i kiszoną kapustą
2: Paluszki rybne z ziemniaczkami i kapustą
Deser: Galaretka z owocem

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Piątek (19.10.2018 r.)

1: Krem pomidorowy, Szare kluski z boczkiem
2: Naleśniki do własnej kompozycji – cukier, dżem i jogurt
Deser: Koktajl owocowy

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

 

Produkcja posiłków jest prowadzona zgodnie z zasadami systemu HACCP