facebook

Poniedziałek 05.02.2018 r.)

- Zupa pomidorowa z makaronem, kluski z mięsem, surówka z selera, kompot owocowy
Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Wtorek (06.02.2018 r.)

- Zupa krem z marchwi, placki ziemniaczane, surówka z kapusty pekińskiej i papryki czerwonej,
Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Środa (07.02.2018 r.)

- Krem z kalafiora, drobiowe pulpeciki zapiekane z ryżem, surówka z marchwi i jabłka, kompot porzeczkowy
Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Czwartek (08.02.2018 r.)

- Żurek, duszona wieprzowina z makaronem, buraczki na ciepło, kompot owocowy
Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Piątek (09.02.2018 r.)

- Krem z warzyw, ryba w sosie koperkowym, pyzy drożdz0we surówka z marchwi, kompot wiśniowy
Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, ryby, soje, gorczycę

 

Produkcja posiłków jest prowadzona zgodnie z zasadami systemu HACCP